Pop Electronics

Website ziet er netjes uit en de prijzen zijn netjes, de reden waarom ik op 11 maart bij Pop Electronics een bestelling plaatste. Ik ging, net als vele anderen, op het aanbod van twee hdmi kabels (2,5m) af voor een tientje. Helaas waren ze net niet meer op voorraad, 'maar hoe lang kan zoiets nou duren' dacht ik. Erg lang blijkt. Ik heb op 24 maart nog een mailtje gekregen dat ze nog niet leverbaar waren, in principe een net bericht. Ik heb direct gereageerd met de vraag wanneer ze de voorraad weer verwachten aangevuld te hebben. Op 9 april kwam er reactie met het verzoek de kabels gratis te ruilen voor een duurdere kabel zodat de bestelling sneller geleverd kon worden. Op 27 april wederom een mailtje gestuurd omdat ik nog niets in mijn brievenbus had gevonden. Nadat ik op 5 mei een laatste keer heb gemailt en verzocht de kabels te versturen of mij aan te geven dat ik ze simpelweg niet kreeg (kreeg een beetje het idee dat ik opgelicht werd) zodat ik verdere stappen kon ondernemen. De reactie daarop was behoorlijk opmerkelijk "Hij is al lang verstuurd, maar we sturen wel een nieuwe". Noem mij één andere webshop die zo makkelijk producten weggeeft en je krijgt een medaille! Een dag later (6 mei) zijn de kabels verstuurd via Track N Trace om het zojuist door de koerier bezorgd te krijgen. Twee maanden wachten voor twee kabels van totaal tien euro! Het personeel kwam mij bijzonder onprofessioneel op mij over en ik werd onnodig lang aan het lijntje gehouden.

Duurde dus bijzonder lang (bijna twee maanden) en de support van Pop Electronics om het probleem te verhelpen was zeer matig. De Track N Trace verzending was als dekmanteltje omdat ze toch al veel fout zaten en dit de enige manier is waardoor ik ook kan zien dat ze doen wat ze zeggen te doen. Alles zat verder prima in een enveloppe en de kabels waren zoals beloofd.

Scorekaart voor Pop Electronics