Dollarshops

De bestelling was de 9500gt voor de oc contest met nog wat andere spullen erbij zoals geheugen en een voeding. Eerst waren dit 2 aparte orders, maar een mailtje naar de klantenservice van Dollarshops zorgde ervoor dat dit 1 order werd en er dus ook maar een keer verzendkosten betaald hoefden worden. Nette service dus van Dollarshops. De site is mooi overzichtelijk en er zitten handige zoekfuncties binnen de categorieën. De details van de producten die ik gezien heb zijn compleet en er wordt een link naar de fabrikant gegeven. De medewerking aan een oc contest heeft een positieve invloed op mijn beoordeling, want een bedrijf maakt toch minder winst door het geven van kortingen. Kortom zeer goede webshop.

De verzending ging niet zoals gewoonlijk met TNT Post maar met DHL. Het geheel was stevig verpakt met van die luchtzakjes om de dozen van de componenten heen. Op de dag van levering was ik zelf niet thuis, maar de zending werd een dag later netjes nog een keer aangeboden door DHL. De levering door DHL is dus netjes afgehandeld.

Nog niet mee te maken gehad.

Scorekaart voor Dollarshops