IT-Service

Ik was op zoek naar wat spulletje om mijn waterkoeling setup uit te bouwen en kwam zodoende op de site van it-service.be
Eerste indruk was goed, leuk assortiment overklokkers en speciale mod spulletjes voor nette prijzen. Mischien kunnen sommige catagorieen iets duidelijker (had wat problemen met het uitzoeken van de juiste fittingen) maar ik heb zeker alles kunnen vinden wat ik nodig had. Na wat email verkeer werd deze positieve indruk bevestigd en ook later toevoegen van artikelen was geen probleem

Ik snap werkelijk niet waarom in de shopsurvey deze shop zo 'n lage waardering heeft. wat mij betreft een toppertje en ik zal hier zeker weer bestellen als ik weer wat meer speciale onderdelen voor overklokken of waterkoeling nodig heb.

Zaterdag verzonden, maandag ontvangen als aangetekend pakketje. Zit zoals in andere review aangegeven wel een heleboel zooi en snippers in. maar persoonlijk heb ik hier geen probleem mee aangezien recycling van afval wat mij betreft een pluspunt is zolang de inhoud maar onbeschadigd aankomt

minpuntje is mischien dat er geen factuur/pakbon bijzit maar vind ik eigenlijk niet zo'n probleem aangezien ik toch een printer heb

Ik dacht dat er een bepaald onderdeel niet mee was verzonden (wat niet zo was), en had hiervoor contact opgenomen. Hoe het zit met garanties enzo weet ik dus niet maar ik had wel binnen een uur een bruikbare email terug. Zowieso is IT-service erg vlot met het beantwoorden van email. En werd ik op een nette en persoonlijke wijze te woord gestaan .

Scorekaart voor IT-Service