Na goed ingelezen te hebben op het internet, overgegaan tot het bestellen van een laptop bij Dell. Mooie configuratie, wat korting en extra service afgenomen. Toen viel mijn oog op in 10x betalen zonder rente. Ik dit aangegeven, want het leek me wel makkelijk en je voelt het hele bedrag niet meteen.
Na 2 weken kreeg ik een brief van ComfortCard of ik hun wilde bellen. Een beetje raar, maar toch gedaan, of ik een loonstrookje, kopie rijbewijs etc wou opsturen anders geen laptop (werd letterlijk gezegd). Hadden ze toch ook in de brief kunnen vragen? Na dit gesprek kreeg ik een vreemde smaak in mijn mond, maar goed, alles netjes opgestuurd.
Ondertussen een mail van Dell gekregen waarin de bestelling geannuleerd werd omdat Dell geen contact met me kon krijgen. Rare reden om een bestelling te annuleren en mail is toch ook contact heben? Btw al mijn NAW gegevens zijn bekend incl telefoonnummers.
Toen begon het. Mail na mail gestuurd te heben, kreeg ik na 5x proberen eindelijk antwoord. In het engels en standaard gegenereerd. Ik aangeven dat ik in het nederlands te woord wil worden gestaan, geen reactie. Weer tig mailtjes gestuurd, eindelijk een reactie, in het engels... Weer tig mailtjes sturen, eindelijk een reactie in het nederlands. nou deze dame in kwestie wou helemaal niet meewerken. Of ik een nieuwe bestelling wou invoeren en de gedane kortingen was ik gewoonweg kwijt! Totaal geen meedenken en klantvriendelijkheid had ze nog nooit van gehoord.
Ondertussen kreeg ik brief van Comfortcard, de aanvraag was gehonoreerd, tegen een rente percentage van 19%! Wat een lef, deze brief heb ik meteen verscheurd, dat begrijp je wel. Dit verhaal bij Dell neergelegd plus het gfeit met wie doe ik nou eigenlijk zaken? Ook hier totaal geen begrip of medeleven. Hun enige antwoord bleef bestel maar een nieuwe. Nooit meer dus!