Aangezien ik in de buurt woon ben ik naar de winkel in Alsdorf gegaan. De nieuwe winkel trouwens, ze zitten ondertussen in een ruimere winkel met goede parkeermogelijkheden (parkeerautomaat). 1 ding is niet veranderd, het is er nog altijd druk en ik stond dus weer eens in de foute rij... maar goed, dat heb ik altijd.
Ik heb 2x een Seagate 1500GB schijf gekocht voor een prijs die in de pricewatch (met verzending) gelijk lag aan de laagste prijs.
Ik heb nagevraagd of er problemen bekend waren met de schijven (wegens de problemen met de 1000GB Seagates). De verkoper wist mij te vertellen dat ze er geen problemen mee hadden, maar dat ik voor de zekerheid even moest kijken op de Seagate-site voor een eventuele firmware. Prima service in mijn ogen.
Het was een lekker tochtje met de auto over de lange rustige weg richting Alsdorf.
KlantenserviceIk heb ondertussen nog geen problemen ervaren (na 1 dag).
Mijn enige ervaring met de aftersales van HiQ stammen af van mijn Zallman koeler op mijn AMD Thunderbird 1400. Toen werd er meteen een koeler gepakt toen ik mijn Zallman doosje liet zien. Dat zegt op zich nog niet zo veel, want het was blijkbaar een veelgehoorde klacht over deze koelers.