FotoQuelle Nederland.b.v.

Goede overzichtelijke website met voorraadstatus. Ook kan je meteen bij een product wat je selecteert de bijbehorende accessoires zien. Ik mijn geval ging dat helaas niet helemaal goed omdat de tas die als accessoire voor de camera die ik wilde bestellen na levering een andere bleek te zijn als die op de website vermeld stond.

Snelle levering en goed verpakt.

's avonds een bestelling geplaats, dit werd meteen via email bevestigd, de volgende dag ontving ik een mailtje dat de bestelling verzonden was naar het afhaalpunt en de dag daarna werd ik gebeld dat mijn bestelling opgehaald kon worden. Ik had een camera, tas en geheugenkaartje besteld en alles zat netjes in een doosje met schuimpjes verpakt.

Ik had bij de camera een bijbehorende tas besteld, alleen bleek de tas die op de website stond niet de tas te zijn die geleverd was. Ik heb hier 's avonds een mailtje over gestuurd en de volgende ochtend had ik al bericht dat ik eventueel de tas kon terugbrengen naar het afhaalpunt. Ik heb de tas dan ook terug gebracht en meteen bij het afhaalpunt het aanschafbedrag van de tas terug gekregen.

Scorekaart voor FotoQuelle Nederland.b.v.