Zay Karma 2,52K

Website is wat rommelig, Ik heb een AlphaCrypt CI-Module gekocht welke ik wel vrij snel gevonden had. Informatie over het product vond ik zelf wat karig, maar de essentiele dingen staan er. (firmware versie was in dit geval het belangrijkste)

Bij bestellen kreeg ik direct een bevestiging mail, en elke keer dat de status van de bestelling werd veranderd ook. (in behandeling genomen, verstuurd) Ik heb verder geen problemen gehad, dus ook geen telefonisch of mail contact hoeven op te nemen. Prijs was het laagste wat er op dat moment op de pricewatch stond wat een opvallend verschil was met sommige andere gevestigde winkels.

De verzending gebeurde vlot, correct en goed verpakt. De verzending gebeurde met TNT track & trace. Enige 'minpunt' was dat er per mail werd verteld dat de zending 'vandaag of morgenochtend' (incl datum) verzonden zou worden en het uiteindelijk 1 dag langer duurde.

De module was goed verpakt in een bubblewrap envelop met erbij de factuur en de bepalingen voor RMA, DOA's, etc.

Ik heb geen aftersales nodig gehad. Ik krijg wel het gevoel dat dit wel goed zit. Er word snel gehandeld op bestellingen waarbij ik dan ook wel verwacht dat er snel wordt gereageerd op mails mbt RMA's en DOA's.

Maar gezien dat ik geen ervaringen ermee heb, geen oordeel.

Scorekaart voor Mertcom