Uitermate treurige webshop.
Het lijkt wel alsof alle medewerkers werkzaam zijn bij een ander filiaal, want de verschillende personen die we inmiddels aan de lijn hebben gehad vertellen allemaal een ander verhaal.
Simpel Sim-Only abbonementje besteld. Na 2 weken eindelijk een teken van leven van bestelmaar.nl. Een telefoontje voor aanvullende informatie, die achteraf toch wel aanwezig bleek te zijn of iets dergelijks vertelde een andere medewerker plotseling. Eerste medewerker was hier erg vaag in. Ik kreeg m'n twijfels al, dus order geannuleerd per telefoon. Worden we (ik spreek uit naam van de familie trouwens) weer een week later gebeld: "Waarom we niet thuis waren?" Pardon? "Ja een afspraak met de koerier, maar u was niet thuis!" Nooit een afspraak gemaakt, niet per email, niet per telefoon, niet per post, gewoon NIET. Mevrouw bleef stug volhouden. Na haar 5x te hebben gezegd dat de order al geannuleerd moest zijn begon er een klein lampje te branden bij haar. Plotseling heel kortaf en smeet ze de hoorn op de haak. Yeah, right.
KlantenservicePrut zaak, medewerkers weten niet waar ze over praten, niet waar ze mee bezig zijn en zijn bovendien onbeleefd en hebben geen geduld.