Play.com

Overzichtelijke site, kan altijd de dingen die ik zoek altijd snel vinden. Bestel al jaren bij play.com (zie in mijn order history dat ik 10-6-2003 mijn 1e DVD daar besteld heb)
In vergelijking met Nederland vaak behoorlijk goedkoop, zeker als je in ponden betaald en ze bezorgen gratis. Bezorgen duurt voor mij meestal ongeveer een week.
Het gebeurt wel af en toe dat er iets niet aankomt (heb ik 2x gehad op totaal 60 artikelen) of dat het onderweg stuk gaat (1x gehad met een DVD) maar dan sturen ze in het 1e geval direct een nieuwe op en in het 2e geval een nieuwe na een foto gestuurd te hebben van het gesneuvelde doosje en de daardoor ontstane kras. (Die DVD kon ik op hun kosten retour zenden, kosten werden gecrediteerd op mijn creditcard)

Heb bij deze bestelling 3 XBOX games, 2 op voorraad (die na 6 dagen binnen waren) en 1 niet op voorraad die nog steeds op awaiting stock staat.

Artikelen worden los verpakt verzonden in een stevig kartonnen hoesje.

Niet nodig gehad, de 3x dat ik er wel mee te maken werd was de ervaring goed (zie algemeen)

Scorekaart voor Play.com