De info vooraf was goed en de bestelling snel gedaan. Een I-Tab 36HD
Apparaat keurig ontvangen. Helaas bleken zowel de beloofde HDMI kabel als wel de 220V europastekker niet aanwezig.
Deze zijn nagestuurd. Gelukkig zelf nog een 220V kabel en aan de slag. Helaas bleek het netwerk lastig in te stellen en kon ondanks toezeggingen van RADIOGEARS zelf de ralink chipset Draft-N USB stick er niet in. Dus de G gebruikt die meegeleverd werd. Maar hier was het bereik te klein van.
Ik heb eerst met RADIOGEARS geschakeld maar die gaven of geen antwoord of tegenstrijdige antwoorden. Uiteindelijk me gewend tot divxplayer die zelf verbaasd waren over wat het apparaat NIET kon. Tot vandaag 3 maart geen reactie of we hebben het antwoord bijna. (Verhuizingen, serverupgrades)
Zelf nu bij in gebreke stelling geen reactie. Het apparaat kan niet wat de fabrikant en divxplayer beweren.
Keurig verpakt maar helaas incompleet bij de eerste zending
Klantenservicezie ook boven bij algemeen.
Eerst zelf proberen op te lossen met fabrikant en internet en toen pas naar Divxplayer. Ik weet er meer van dan zij lijkt het wel. Ik wil geen beloftes "we eisen nu antwoord" maar ik wil gewoon antwoord en een oplossing.