Yordeal v.o.f.

De website is druk maar de search werkt goed en de producten zijn makkelijk te vinden. De informatie over de producten die ik zocht was ook zeer volledig en correct. Na de bestelling kreeg ik direct een bevestiging en aangezien het product niet direct leverbaar was (hoewel dit op de site wel zo leek te zijn) werd ik prima op de hoogte gehouden over de vorderingen.

Helaas wordt geen track & trace gebruikt zodat niet duidelijk is waar de bestelling zich bevindt. Voordeel is wel dat hierdoor de verzendkosten laag blijven. Alles wordt erg goed en netjes verpakt en de bestelling is snel aangekomen.

De eerste levering bevatte niet alle juiste onderdelen. Helaas is door Yordeal slordig gecontroleerd of het geleverde klopte met wat er op de bon stond. Hierdoor moest ik een deel van de producten terugsturen en langer wachten op mijn bestelde items. De communicatie hierover verliep echter goed.

Zoals gezegd was het verkeerde geleverd, echter deed men totaal niet moeilijk over het terugsturen hiervan en het opnieuw toesturen van de juiste producten. De communicatie verliep erg snel en de geboden oplossingen waren zeer correct. Erg tevreden met de aftersales van Yordeal.

Scorekaart voor Yordeal v.o.f.