Op 8 februari een batterij besteld en meteen de aanbetaling gedaan.
Dezelfde nog een orderbevestiging via mail ontvangen.
Tot zover geen klachten.
De volgende dag een mail dat mijn order niet geaccepteerd wordt want het is een optie artikel. Dat stond en staat nu (18-02-2009) nog steeds niet vermeld bij het artikel.
De annulering heb ik geaccepteerd en netjes gevraagd mijn aanbetaling terug te storten. Eerst geen reactie. Nadat ik een herhalings mail heb gestuurd krijg ik het onderstaand bericht.
Geachte heer Bruurmijn,
U hebt een onterechte order geplaatst zoals u vooraf had kunnen weten gezien dat het een optie artikel is en een onwaarschijnlijk lage prijs voor een batterij, wij moeten hierdoor onnodig kosten maken gezien de nodige administratieve handelingen, deze zullen wij u niet door berekenen anders had u nog bij moeten betalen.
Met vriendelijke groet
Afdeling verkoop
De Greef Computers
Als ik de order annuleer kan ik het begrijpen dat ik annuleringskosten moet betalen. Maar dit slaat echt werkelijk alles. Zij hebben de order geannuleerd en daar moet ik voor betalen. Daarbij staat in de bedrijfsgegevens geplaatst op kieskeurig.nl dat De Greef geen annuleringskosten rekent.
Na mijn verhaal op internet geplaatst te hebben wordt ik binnen een paar minuten gebeld door De Greef. Ik kan niet zeggen dat mijn oordeel daardoor beter is geworden.
Ik kan niet lezen, ik ben gek en ik kreeg de vraag of ik wel Nederlands ben. Geen idee wat dat ermee te maken heeft maar goed.
Volgens De Greef probeer ik de boel te flessen maar dat is niet mijn bedoeling. Wat De Greef hier doet is volgens mij tegen de wet. De enige reden dat ik er geen juridische zaak van maak is dat het bedrag daarvoor in dit geval te laag is.
N.a.v. mijn review Heeft De Greef nog een keer nagedacht en is hij tot de conclusie gekomen dat hij toch niet echt netjes bezig was geweest. Hij heeft zijn excuses aangeboden en het bedrag terug gestort.
Geen verzending geweest aangezien De Greef de order heeft geannuleerd.
KlantenserviceNiet van toepassing.