Pick2Pay

Dit was een van de gooedkoopste winkels die de Onkyo 706+DV-SP406 konden leveren. De canton boxen waren niet het goedkoopst, maar ze konden me nog een aanbieding doen die redelijk goed was. En uiteindelijk alles (inclusief wat kleine dingen) hier besteld, omdat het wel lekker makkelijk was om alles in een bestelling te krijgen.

Helaas was een staafmixer niet leverbaar, helaas, kan gebeuren, zou 2 weken later geleverd worden. Laatst maar een mailtje gestuurd of die staafmixer er al bijna aankwam. Ze claimden dat ze een tjidje geleden een mailtje hadden gestuurd met betalings gegevens (je betaald alleen wat echt geleverd wordt op dat moment) en dat mijn order inmiddels gecanceled was. Ik heb geen betalingsinstructies gezien (ook gezocht in mijn spambox), ik heb geen betalingsherrinnering gezien, en ook geen melding dat mijn bestelling gecanceld was. Maar ok, het is hun woord tegen het mijne (gevraagde kopie van de betalingsinstructie is om een of andere reden namelijk ook nooit aangekomen), dus ik wilde de bestelling nog wel invoeren. Maar dan wel met dezelfde voorwaarden bestellen (geen verzendkosten, want het was een nalevering). Helaas hadden ze geen zin in => "We hebben al eerder tijd en energie hierin gestoken, dit doen we geen tweede keer.". Ik denk dat mijn bestelling van 1500 euro te klein was om er een beetje moeite in te steken. Ik haal mijn staafmixer wel bij de mediamarkt ofzo.

De dingen die wel geleverd werden, werden gewoon netjes met TNT bezorgd.

Scorekaart voor Pick2Pay