A-Mac

Ik heb in oktober 2008 een Macbook Pro gekocht, 2.4 Ghz. daarbij werd ik in de winkel keurig behandeld en was ik tevreden met de begeleiding bij aankoop.

Na bijna 3 maanden ging de videokaart vreemd doen. Na wat onderzoek blijkt dit een probleem te zijn wat bekend is bij Apple met de videokaart NVIDIA GeForce 8600M GT. Apple geeft op de supportsite ook aan dat dit kosteloos wordt vervangen.

Bij de eerste keer inname voor reparatie (31-12-08) werd in eerste instantie het probleem volledig onderschat en werd gezegd "u kunt dit wel zeggen, maar dat bepalen onze technici wel...". Het kon 2 weken duren en een vervanging was niet bespreekbaar.
Na reparatie (16-01-09) kreeg ik de laptop slechter terug dan dat ik 'm inleverde. Het logicboard was vervangen (met hetzelfde type videokaart), de topcase sloot niet meer goed en de laptop maakte erg veel lawaai alsof het niet wist met de warmte om te gaan.

Tweede keer inname voor reparatie (21-01-09), het was wel duidelijk dat de videokaart nog steeds problemen gaf en dat de koeling wel erg veel lawaai maakte.
Bij reparatie (30-01-09)is de temp sensor en de back-up batterij vervangen, maar er wordt aangegeven dat het video probleem niet geconstateerd is. Probleem is echter nog steeds aanwezig (ghosting, tekst blijft hangen bij scrollen).

Ben benieuwd wat bij de derde inname wordt gezegd...

Scorekaart voor A-Mac