Op 28 juli 2008 een BluRay remote control voor mijn PS3 besteld via neck.nl. Op 9 augustus middels een mail naar contact@necknet.com de bestelling geannuleerd, omdat ik dit (destijds lastig verkrijgbare) artikel elders inmiddels had kunnen aanschaffen. Tot mijn grote verbazing werd op 30 januari 2009 (6 maanden na besteldatum!) een pakje van Neckermann met daarin de remote control bezorgd, vergezeld van een acceptgiro. Deze gaat uiteraard retour.
VerzendingDe afstandsbediening zat in de originele verpakking in een slappe, plastic enveloppe met dunne luchtkussentjes en kon derhalve makkelijk beschadigen. Daarom een voldoende en geen goed of zeer goed.
KlantenserviceNog geen ervaring mee, kom ik nog op terug als het artikel geretourneerd is.
Update: aftersales zijn zeer goed. Je kunt telefonisch verzoeken om het artikel weer op te komen halen en kunt daarvoor zelf een datum kiezen. Het artikel wordt dan kosteloos opgehaald door TNT Post en geretourneerd naar Neckermann. Je ontvangt van TNT bij het afhalen een bewijs dat het door hen opgehaald is. Het retourneren van de afstandsbediening is prima gegaan.