MR Silent Computing

De online shop werkt prima, jammer dat sommige omschrijvingen in het Duits zijn en dat er geen levertijden worden aangegeven.
Na afronding van de bestelling krijg je direct een bevestiging en vervolgens komen er zeer regelmatig duidelijke statusupdates, ik kreeg bijvoorbeeld de volgende dag een mail met "Wij streven uiteraard naar een zo snel mogelijke levering, op dit moment is de regel dat wij binnen enkele dagen de artikelen bij onze klanten afgeleverd hebben". Dat bleek te kloppen: dinsdag besteld, zaterdag in huis. Uiteraard vrijdag de statusupdate verzonden gehad.

Bestelling wordt goed verpakt in een grotere doos met veel verpakkingsmateriaal. Alleen jammer dat een track & trace code niet gemaild wordt.
Bij de nazending (zie aftersales) hoefde ik slechts een metalen plaatje te hebben wat in een luchtkussenevenloppe had gepast, zelfs dat werd met veel verpakkingsmateriaal in een doosje verzonden.

Er bleek een metalen plaatje te missen in mijn IBL HDD Box (zelfbouwpakket). Ik had het pakketje zaterdag ontvangen en pas tegen 17 uur opengemaakt, toch maar even geprobeerd te bellen. Gelukkig wordt bij deze winkel zelfs om 17:05 op zaterdag nog gewoon de telefoon opgenomen. De medewerker vroeg waar ik woonde, met de ondertoon dat hij misschien nog wel even langs wou rijden als het vlakbij was. Helaas woon ik in Enschede en is de winkel in Amsterdam. Daarop maakte hij een notitie voor de shopmanager die er maandag weer zou zijn. Maandag rond de middagpauze werd ik teruggebeld, ze vond het in eerste instantie vreemd dat er een plaatje zou missen in deze kant-en-klare pakketten, maar bij controle bleken ze een hele batch incomplete pakketten in de winkel te hebben. Het metalen plaatje even nasturen was geen probleem en dat is dezelfde dag nog gebeurd, waardoor ik het dinsdag in huis had.

Scorekaart voor MR Silent Computing