Bestellen gaat razendsnel, maar naarmate de vragen per mail 'lastiger' worden, laten de antwoorden langer op zich wachten.
VerzendingNiks op aan te merken.
KlantenserviceOpgelicht!!! Ik krijg supersnel een accu voor mijn camera geleverd, die het echter nog minder lang uithoudt dan het oude barrel dat ik juist wilde vervangen. Na 10-20 opnames zakt het ding in elkaar.
Na enig heen en weer mailen geeft mijnheer van de shop aan dat dit niet onder de garantie valt. Ondanks dat ik duidelijk maak dat ik een defect product heb gekregen, blijft hij volhouden dat het niet zijn feestje is wanneer accucapaciteit niet aan de verwachting voldoet. Ook nadat ik mijnheer erop gewezen heb dat volgens de consumentenwet de LEVERANCIER gedurende de eerste 6 maanden zal moeten bewijzen dat het product bij levering aan de gestelde specificaties voldaan heeft, geeft hij te kennen zich hier niet om te bekommeren aangezien enkel fabrieksgarantie aan de orde is. Het feit dat een 'nieuwe' accu van AccuPlus het slechter doet dan een accu die al op leeftijd is, geeft toch wel aan dat ik hier gewoon getild wordt. To be continued!