Zuiderpark Computers & Games

De website is zeer overzichtelijk, geen poespas, gewoon simpel, je klikt iets aan, je bestelt en het is klaar. Betalen via iDeal werkt prima (as usual) en de orderkosten zijn laag (ik praat over 2 euro per game, ik had 1 game besteld).

Ik had FarCry 2 voor de PS3 bij hun besteld, was op dat moment (en nu ook geloof ik) in de aanbieding voor maar 40 euro. Ik kon deze aanbieding niet laten schieten en heb meteen besteld, dat was op 1 december 2008. Ik kreeg op 4 december per email de bevestiging dat deze verstuurd zou zijn en heb gewacht. Helaas ging het niet zo als gepland, hierover meer bij het kopje 'Aftersales'.

Zoals gezegd had ik op 4 december de bevestiging gekregen dat het spel was verzonden, dus ik heb de brievenbus in de gaten gehouden. Ik hield 2 dagen aan voor levering, dus ik verwachtte de game op 6 december, zaterdag dus. Maar, wat er ook kwam, de game kwam niet. Op 10 december heb ik er een mailtje aan gewaagd, waar de game nou bleef, daarop kreeg ik op 12 december antwoord dat de leverancier helaas nog niet geleverd had, ondanks de vele toezeggingen. Jammer, maar kan gebeuren, dus ik heb maar weer gewacht (ik had toch geen tijd om te spelen).

Op 22 december heb ik nog een mail gestuurd, het duurde mij nu wel erg lang, op de 23ste kreeg ik een mail terug dat de kerst niet meer gehaald zou worden, wat ik erg jammer zou vinden, ik had graag op mijn vrije dag nog even gespeeld. Nu heb teruggemaild dat ik graag mijn geld terug wou willen hebben, inmiddels zag ik dat bij Amazon.co.uk de prijs van deze game was verlaagd naar onder de 40 euro (leve de lage pond!).
Een dag later, vlak voor kerstavond (de 24ste dus), werd mij gevraagd of ik niet nog even wilde wachten, want inmiddels hadden ze de bevestiging binnen dat het spel voor het einde van het jaar binnen zou zijn. Ik geloofde het niet helemaal meer met de toezeggingen van de leverancier, dus heb gevraagd toch alsnog de bestelling te annuleren. Ruim in kerstavond(!), 20:55 om precies te zijn, werd mij dan toch bevestigd dat de bestelling geannuleerd zou worden en ik mijn geld terug krijg. Uiteindelijk vanochtend (zondag dus!) om 9:18 de laatste mail dat het geld nu op mijn rekening stond, en dat klopte inderdaad.

Kudos voor de snelle reacties, zelfs op kerstavond en zondagochtend, dit had ik echt niet verwacht. Uiteindelijk is het allemaal goed gekomen, helaas is hun bestelsysteem niet helemaal correct, aangezien ik dus al op 4 december de mail kreeg dat deze verzonden was, wat dus helemaal niet bleek te zijn. Daarom ook geen 'goed' bij het kopje Algemeen, maar een voldoende.

Scorekaart voor Zuiderpark Computers & Games