4AllClients.com BV

Ik had op 19 november een bestelling bij 4allclients geplaats voor een Hard Disk voor mijn laptop, deze poogde ik eerst via Paypal te betalen, maar dat werkte vreemd genoeg niet, dus uiteindelijk maar de bestelling met iDeal betaald.

Ten eerste vond ik het al vreemd dat ik pas de volgende dag een bevestiging kreeg van mijn bestelling en daar stond ook de 22ste van november als leverdatum.

Toen de dag aankwam dat het geleverd zou moeten worden en er niks geleverd werd dacht ik maar eens te bellen, zodoende kreeg ik een nieuwe leveringsdatum toegezegd; de 26ste.
Wederom heb ik dit maar afgewacht, en wederom werd er niks geleverd.

Ik ga jullie niet vervelen met de specifieken van de gesprekken maar dit zijn die leverdatums die ik daarop weer kreeg van de telefoniste;

29ste van november.
3de van december.

Uiteindelijk heb ik de bestelling maar geannuleerd op 5 december. De telefoniste zei dat het bedrag binnen 10 dagen teruggeboekt zou worden, waar ik op antwoordde dat ik daar nogal mijn twijfels over had, waaarom zij nogal geirriteerd op reageerde gezien mijn ongeloof.

Op dit moment (22 december) nog steeds geen geld teruggeboekt gekregen. Morgen maar weer eens bellen.

Ook al had ik meerdere toezeggingen gehad kwa leveringsdatum, heb ik nooit wat mogen ontvangen.

Mee bezig. Gezien ik nog graag mijn geld teruggeboekt op mijn rekening wil zien.

Scorekaart voor 4AllClients.com BV