Ik ben een aantal keer naar deze winkel gegaan aangezien ik in den haag woon maar de service is echt ongelooflijk slecht! Dit heb ik bij mijn eerdere aankopen al gevonden maar vandaag sloeg alles
ik wilde de scythe ninja mini aanschaffen voor mijn media center. Ik kijk op hun site en zie dat deze koeler voor 31 euro te koop is. Prima prijs dacht ik bij mezelf. ik bel naar ze en krijg een antwoord apparaat waarna ik vervolgens door wordt geschakeld met de afdeling verkoop. er wordt opgenomen en er wordt me gevraagd heel even te wachten. vervolgens wordt ik 5! minuten in de wacht gehouden waarna er vervolgens wordt opgehangen!! ik bel nog een keer en krijg dit keer een verkoper aan de lijn die me verteld dat hij er 2 op voorraad heeft.
ik rij erheen om hem aan te schaffen en de verkoper pakt het product en typt zonder de prijs te vertellen het bedrag in en vraagt contant of pinnen . ik zeg vervolgens pinnen. Ik typ mijn code in en zie een bedrag van 36 euro staan! Naast de toonbank lagen prijslijsten en ik keek er snel op en zag daar ook de prijs van 31 euro staan. Ik vertel dit aan de verkoper waarna hij doodleuk zegt dat de site niet ge-update is en hij niet mag afwijken van de prijs in het systeem. Ik raakte door de toon waarop hij dat vertelde geirriteerd en vertelde hem dat ik daar niks mee te maken had aangezien de prijs op de site en in de winkel veel lager was. Toen zei hij mij op een arrogante manier dat ik twee dingen kon doen; de prijs betalen of hij print nieuwe prijslijsten uit en zet ze bij de toonbank waarna ik vervolgens toch de prijs moet betalen!!
ik werd boos en ben gewoon weggelopen. Het is echt ongelooflijk dat de verkoper me niet tegemoet wilde komen voor zijn fout en me op een arrogante toon vertelde dat ik de prijs moest betalen of op moest krassen.
Ik ga nooit meer naar deze winkel.