prima site, uitstekende info bij produkten in normale-mensen-taal, overzichtelijk aanbod. Betaalmogelijkheden zijn goed, inclusief ideal en creditcard. Bevestiging middels email op bestelling volgt onmiddelijk. Bereikbaarheid en technische kennis niet getest. Er is wel een forum waar je met je vragen terecht kunt en waar belangrijke mededelingen staan. De prijs van het door mij gekochte produkt (Humax PVR) ligt uitstekend (anders had ik 'm er niet besteld..:-)
Statusupdate volgt zodra bestelling is verzonden. Daar zou overigens wat mij betreft het Track&Trace nummer aan kunnen worden toegevoegd.
Worden keuzes aangeboden om af te halen of te laten versturen. Normale prijzen. Pakket is prima ingepakt, er zit zelfs een stuk Komo-plastic omheen tegen vocht. Keurig daarin ingepakt overigens. Factuur is aanwezig met alle gegevens. Verzending via standaard kanalen met Tante pos, Track en Trace nummer wordt helaas niet vantevoren doorgegeven, staat wel op de bon die je in de bus krijgt als je er even niet bent , bestelling wordt wel mooi de eerstvolgende dag na bevestiging verzending aangeboden. Zit dus geen vertraging in aanleverproces bij distributeur.
Produkt is verder compleet en volgens bestelling. Niets op aan te merken.
geen oordeel. Wellicht een mailtje of het produkt bevalt? Garantievoorwaarden zijn verder duidelijk.