TC Shop

Ik had de Fritz Box 7270 besteld. Meteen de betaling geregeld via IDeal. Ik kreeg een mail dat mijn bestelling was geplaatst later kreeg ik een mail dat mijn betaling was voldaan. Ik kon via de site precies mijn status volgen. In de status was ook de inhoud van de mail correspondentie tussen TC Shop en ik verwerkt. Heel prettig. (alleen leesbaar voor jou)

Ik had de Fritz Box 7270 besteld. Maar hij was al niet meer op vooraad. Ik kreeg een keurig mail van de reden dat hij even niet leverbaar was. In de mail kon ik ook lezen wanneer ik de fritz box kon verwachten. Via track&trace van TNT kon ik zien hoe de fritz Box 7270 onderweg was. De fritz box werd geleverd op de afgesproken dag.
Ik was heel blij hoe de mensen van Tijdhof me op de hoogte hield.

Ik had problemen met de installatie van de fritz Box 7220. Ik werd zeer vriendelijk telefonisch te woord gestaan. De oorzaak van het probleem lag in het verkeerde ingevuld instelling van de Fritz Box. De persoon in kwestie nam de tijd om mij te helpen. Uit zijn antwoorden kwam niet direct de oplossing maar het hielp me wel op weg naar een goed werkend Fritz Box.
TC Shop hoefde niet mijn problemen op te lossen want ik ken een aantal online winkels die na aanschaf van het product mij de weg naar de leverancier of fabrikant zouden hebben verwezen. Of gewoon geen service leveren.
Ik voelde me bij TC Shop als klant serieus genomen.
Ik zal dit adres onthouden.

Scorekaart voor TC Shop