Website ziet er simpel, maar functioneel uit en biedt de klant veel mogelijkheden m.b.t. het bijhouden van de status van een bestelling. Had hier nooit eerder besteld, maar durfde mede door de goede shopsurvey scores een poging te wagen. Bovendien behoorde de shop tot een van de goedkoopste aanbieders voor het product welke ik wilde aanschaffen: MSI EX600-408NL Laptop. Jammer was dat het niet direct verzonden kon worden, omdat het product niet op voorraad was. Maar ik nam de wachttijd (5+ werkdagen indicatie) voor lief en besloot gewoon de bestelling door te zetten (voornamelijk omdat ze toch een van de goedkopere waren). Hoe dit uiteindelijk afliep, zie aftersales.
KlantenserviceNa bestelling en directe betaling via iDeal kreeg ik direct allerlei updates per mail. Via de site kon ook goed bijgehouden hoe de stand van zaken was.
Nog dezelfde avond ontving ik een (automatische?) mail met een update waarin werd uitgelegd hoe het traject eruit ging zien omdat het product niet op voorraad was (product moest door leverancier worden besteld).
Daarna volgde een stile van 2 werkdagen, waarna ik tot mijn en hun grote spijt de mededeling kreeg dat de bestelling niet leverbaar is, omdat de leverancier de producten niet meer zou ontvangen (product ging end of life). Ik werd verzocht (indien reeds te hebben betaald) mijn rekening gegevens in de mail terug te sturen. Ik heb daarbij verzocht dit z.s.m. af te handelen, zodat ik de bestelling ergens anders zou kunnen plaatsen. Hierop volgde een reply met het bericht dat het waarschijnlijk dezelfde dag nog afgehandeld zou worden. De volgende dag stond het geld alweer op mijn rekening! Top!
Al met al kan gezegd worden dat ik de communicatie en afhandeling van zaken als zeer goed en professioneel heb ervaren en ik zal voor toekomstige aankopen deze shop zeker in gedachten houden.