Pick2Pay

Als ik iets van wit- of bruingoed nodig heb, staat Pick2Pay meestal bovenaan in het lijstje van goedkoopste. De site geeft alleen de basisinformatie maar dat is voor mij voldoende. Zolang ik maar zeker weet dat ik de prijs zie van het artikel dat ik wil, ben ik al blij.

Bestellingen doen gaat simpel, gewoon even een login aanmaken en bestellen. Na de bestelling krijg je een bevestiging per mail en zodra je spullen klaar staan weer. Aangezien ze vlakbij mijn woonplaats zitten haal ik bij ze op. Ze zitten op een industrieterrein en je kunt voor de deur van het pand parkeren. Vervolgens halen ze je spullen uit het magazijn en indien gewenst helpen ze even om het in je auto te krijgen. Ter plekke kun je inspecteren of dit inderdaad het apparaat is dat je besteld hebt en kun je pinnen.
Bestellingen nemen een paar dagen in beslag, ze moeten het ook ergens vandaan laten komen. Als je belt kunnen ze meestal een aardige indicatie geven.
Ik heb tot nu toe twee keer besteld en beide keren ging het prima. Bij de eerste keer had ik een HDMI kabel van 1 meter besteld maar die was blijkbaar niet snel genoeg leverbaar. Voor hetzelfde geld kreeg ik een 2 meter versie mee.

Ik heb tot nu toe geen ervaring met hun aftersales, alles blijft werken :)

Scorekaart voor Pick2Pay