Ik was op zoek naar luidsprekerkabel. Na een korte zoektocht kwam ik bij deze webshop uit. Ik kende de shop nog niet. Ik kon ook weinig tot geen recente reviews vinden.
De site komt redelijk overzichtelijk over. Ik vond al snel wat ik wilde hebben. Ik wilde graag Canare 4s11 Starqaud kabel hebben. Doordat ik niet goed keek bij de aanwezige hoeveelheden (dacht dat er maar 5 meter in huis was) heb ik even telefonisch contact opgenomen om na te gaan hoe lang het zou duren.
De telefoon werd opgenomen door iemand die gewoon zijn voornaam zei en geen bedrijfsnaam noemde. Ik vroeg hem of hij nog 30 meter van de Canare kabel had liggen. Dit was geen probleem. Hij vroeg mij of ik een(1) lengte van 30 meter nodig had of verschillende lengtes, want hij kon het ook al meteen op maat knippen in de door mij opgegeven lengtes. Ik kon bij het plaatsen van mijn bestelling bij de opmerkingen aangeven in welke lengtes de kabels geknipt moesten worden. Goed meegedacht dus!
Jammer vond ik wel dat de verkoper een beetje stug overkwam aan de telefoon. Het doet natuurlijk niets af aan de kwaliteit van een webshop, maar het is wel een eerste indruk die je als klant krijgt van webshop. Ik koop wel vaker online, dus het maakt mij niet uit, maar als ik dat niet vaker zou doen, dan zou ik mezelf nog even 2 keer achter mijn oren krabben voordat ik een bestelling zou plaatsen.
Bij het plaasten van mijn bestelling heb ik dus de verschillende lengtes opgegeven. Donderdag heb ik de bestelling gedaan. Zaterdag kwam de bestelling binnen. Na het plaatsen van de bestelling, keurig een bevestiging van de bestelling.
Zondag kreeg ik een mail van Livingcinema met het track en trace nummer van het pakket wat al niet meer nodig was.
Alles was verpakt in een stevige kartonnen doos. De kabels waren keurig op de door mij aangegeven lengte afgeknipt.