Aragorn B.V.

Ik koop hier nu al 6 jaar bijna al mijn PC en aanverwante spullen. In de winkel nemen ze echt de tijd voor je en je mag er al je vragen stellen, zonder dat er gehaast word ook al staat de winkel vol met klanten. Er word dan gewoon gezorgd voor meer medewerkers die de andere klanten helpen. Kwaliteit van de spullen is gewoon heel goed en service is enorm goed. Prijstechnisch zijn ze iets duurder maar de service die erachter staat maakt dat meer dan goed.

Ik woon redelijk dichtbij dus ik ga rechtstreeks naar de winkel

Zonder aarzeling kan ik je vertellen dat hun service gewoon top is, je kan er altijd met je PC onder je arm binnenlopen en meestal word er voor de snel oplosbare problemen direct actie ondernomen. Als je zelf de moeite neemt om eerst even te bellen dan word er vast een ordernummer aangemaakt voor je probleem ben je bij de balie nog sneller. Is de reparatie wat ingewikkelder ben je meestal met enkele dagen toch ook weer geholpen.
Binnen garantie word eigenlijk alles direct vervangen zonder gezeur, ze zijn heel coulant daarin en zelfs na garantie helpen ze je ook nog vaak kosteloos verder met de kleine dingen. Ze hebben me nog nooit teleurgesteld.

Scorekaart voor Aragorn B.V.