Bij deze shop gekomen d.m.v. een prijsvergelijkingspagina.
Het artikel dat ik bestelde is niet standaard te bestellen bij TechDepot maar via een Deeplink toch een bestelling gedaan.
De eerste betaling met Creditcard ging om een of andere reden niet goed. Tenminste de webwinkel belde mij met deze mededeling. De reden waarom is mij vooralsnog vrij onduidelijk.
Volgens de Creditcard maatschappij gebeurt dit wel vaker bij Webwinkels. Dan maar via iDeal betaald. In beide gevallen overigens wel een bevestiging via de e-mail gekregen.
De prijs van het product dat ik heb gekocht lag ver onder de prijzen van andere webwinkels.
Omdat de leverdatum initieel op 04/04/44 gezet was heb ik na een paar dagen gebeld of zij al een nauwkeuriger datum konden noemen. (Telefonisch zijn ze goed te bereiken) Ik zou die middag gemaild worden met het antwoord want er moest eerst nog even contact gezocht worden met de leverancier hierover.
Die mail moet ik nog krijgen.
Een paar dagen later nog maar eens gebeld en toen kreeg ik een datum door. 17-11-2008.
Zelf regelmatig mijn bestelling gevolgd via internet om te kijken of de leverdatum aangepast zou worden. de 13e zag ik dat er de 14e geleverd zou worden. Je krijgt via de mail geen statusupdate voor de leverdatum.
De 14e stond inderdaad een DHL vrachtwagen voor de deur met het door mij bestelde TV-Meubel.
De mensen die ik aan de telefoon gehad heb zijn vriendelijk en correct geweest in hun bejegening richting mij.
DHL vrachtwagen stond op de juiste dag met het juiste artikel voor de deur.
Verpakking was onbeschadigd.
Er wordt geen gebruik gemaakt van Track&Trace.
Geprobeerd via de website een factuur te downloaden.
Ten tijde van dit bericht werktte die functionaliteit niet naar behoren.
Een mail gestuurd en binnen het uur een antwoord via de mail met als bijlage de factuur.
Prima en snelle service.