Ik wilde een digitale camera bestellen (panasonic LX3). Heb op een vrijdag gemailt of deze op voorraad was. Deze was op voorraad en als ik deze maandag bestelde zou deze die dag verstuurd worden.
Ik heb de camera op zaterdag besteld, geen bestel bevestiging gekregen, en na op zaterdag+maandag+dinsdag te hebben gemailt of mijn bestelling was binnen gekomen geen reactie ontvangen. Dinsdag einde van de middag weer gemailt met de mededeling dat ik de bestelling wil annuleren.
Op niks nog een reactie gehad...
Ik heb vaak dingen besteld op internet en altijd goede ervaringen maar dit heb ik nog nooit meegemaakt. Er wordt gewoon niet gereageerd en niet eens een bevestiging gestuurd van mijn bestelling....
-----------
Ik heb zojuist, na 13 dagen het volgende bericht ontvangen van Videopartner:
''Beste Bart, Morgen zullen we Panasonic DMC-LX3 voorradig hebben.Gelieve aan te geven of uw bestelling nog actueel is immers hadden we dit toestel eerder verwacht te kunnen leveren. Met vriendelijke groet''
Dit is een reactie op mijn mail waarin duidelijk staat dat ik de bestelling annuleer. Bovendien is mijn naam niet bart. Mijn naam staat duidelijk onder de door mij geschreven email en staat in mijn email adres. Ongelovelijk wat een slordige winkel.