Website is overzichtelijk, maar bevat niet alle informatie. In mijn geval bestelde ik een Samsung SGH-i780, maar de informatie bij dit toestel was niet compleet. Op andere sites had ik inmiddels gevonden dat ik een extra batterij bijgeleverd zou krijgen, terwijl dit niet vermeld staat op de site.
Qua informeren van de klant zou het beter kunnen. De reactiesnelheid ligt vrij laag, zeker als je per email je vragen stelt.
Qua prijs was dit voor mij de goedkoopste webwinkel. In dit geval ging het om een verlenging van het abonnement en dat kan dus nogal wat schelen per winkel.
De bestelling werd één dag na de aankondiging afgeleverd op mijn thuis adres. Hier was ik blij verrast mee, aangezien ze zelf in de mail hadden aangegeven dat het ongeveer drie werkdagen zou duren voordat het pakketje er zou zijn. Toestel (in originele verpakking) was verpakt in een doos met op de bodem piepschuim. Er had wat mij betreft wat meer in gemogen! Helaas bieden ze geen Track en Trace aan wat ik in dit geval niet echt gemist heb!