Na wat zoeken naar een geschikte kast voor mijn HTPC (De Antec Fusion Black) kwam ik terecht bij deze winkel. Ze hadden hem als een van de weinigen nog in het assortiment (ik wist dat deze kasten er uit zouden gaan en worden vervangen door de opvolgers).
De eerste indruk was goed, ruime keuze aan onderdelen en helder gerangschikt ook de hoeveelheid "tech-specs" is in meeste gevallen meer dan voldoende. Minpuntje was echter wel dat er geen voorraad indicatie was voor produkten zoals Azerty bijvoorbeeld heeft. Wat wel weer in het oog sprong was de msn optie. Met een druk op de knop (mits MSN openstaat) kon je in contact komen met de winkel.
Na het registreren, bestellen en betalen(via Ideal) kreeg ik een tweetal mailtjes. Eentje met daarin mijn login gegevens en een met daarin de bevestiging van mijn bestelling. Eigenlijk had ik ook een betaalbevestiging verwacht aangezien ik met Ideal had betaald. Hier begon helaas het gelazer.
De bestelling was 18 augustus geplaatst
Na 1 week niets gehoord, dan maar es de msn optie gebruiken op de website. De verkoper wist me te melden dat Antec inderdaad die kasten gaat uitfaseren, maar hij zou er met een dag of 2 - 3 nog een aantal binnenkrijgen, het duurde wat langer omdat Antec productie voorrang gaf aan de opvolgers van deze kasten. Er werd mij belooft dat ik de kast eind van de week (maandag 25 aug. was dit contact). binnen zou hebben.
En het bleef stil...........
tussen 1 september en 8 september meerdere malen contact gezocht met de winkel via de MSN optie. 5x geprobeerd op 5 verschillende dagen en elke keer geen reactie.
tussen 8 september 6 oktober heel vaak contact gezocht met de winkel zowel telefonisch als per MSN optie, soms kreeg ik wel iemand te pakken maar vaker niet. de 1ste keer dat ik hem in deze periode te pakken kreeg (rond 10 sept.)wist hij mij in eens te vertellen dat de kast niet meer word geleverd maar dat hij de opvolgers binnen had. Na ff gekeken te hebben, ben ik overeengekomen dat ik nu de Antec Remote Black zou krijgen en de 7euro verschil zou terugkrijgen.
daarna bleef het weer stil geen mail gene correnspondentie nix!!
afgelopen maandag (27 okt) een mailtje gestuurd op hoge poten waarin ik eisde dat ik een status update zou krijgen, anders wil ik mijn geld terug. amper een uur of 4 later krijg ik een viertal mailtjes waar in staat dat de betaling ontvangen is, het product op voorraad was en dat het pakket aan de TNT was gegeven.
Nu 5 min. geleden is het pakket aangekomen.
al met al was dit een regelrechte RAMP!!! de eerste en laatste keer dat ik er bestel. Je wordt nergens op de hoogte van gehouden terwijl je er zelf heel veel tijd en moeite in stopt, daarnaast werd ik met een lullige smoes afgescheept toen ik tijdens een van de gesprekken zei dat ik de communcatie erg jammer vond (kreeg te horen dat hij het ook vond maar geen mankracht en dat ik dus maar pech had).
bestellen op eigen risico als je het mij vraagt.
Geen gebruik van gemaakt