Mirolin

Waarom deze review? Besteld op 16e en geleverd op de 27e.

Op basis van de prijs en leverstatus gekozen voor Mirolin, voor mijn bedrijfje hadden we 2 22inch schermen nodig, 1 keer een Acer en 1 keer een Samsung T220. (review volgt nog)

Beiden waren op voorraad en volgens pricewatch was de combi bij Mirolin het goedkoopst (4allclients scheelde 2 euro maar i.v.m. de slechte reviews niet gekozen)

Besteld op 16 September 2008 (s'nachts kan ook als 17e gezien worden)

De bestelling verliep makkelijk alleen niet aan gedacht dat je met Bizner bank niet kon idealen, mijn fout. Ik heb daarna na overschrijving dezelfde dag nog betaald, werd 2 werkdagen later verwerkt tot order betaald.

De mailing van hen is heel kortaf, maar dat kun je wel of niet als storend ervaren, ze hoeven ook geen uitgebreid verhaal op te hangen maar een email als heel vreemd schiet niet echt op!

Toen begon het wachten;

De bestelling en betaling vond plaats op 17 September '08

De eerste mail vanuit mij waar de bestelling bleef aangezien deze geleverd zou worden binnen 1 tot 3 werkdagen (20 september '08) hij zou (we netjes op zaterdag antwoord) direct verzonden worden.

Niets meer vernomen.

Ik heb Maandag 22 September gebeld en hij zou direct verzonden worden (zelfde dag nog).

Niet meer vernomen.

Woensdag 24 September een kwade mail gestuurd dat ik nog steeds niets ontvangen had ondanks eerdere toezeggingen en de voorraad status.

Pakket is binnen gekomen op Zaterdag 27 September 2008.

Was ook nog eens bij de buren afgegeven, GLS laat ook geen briefje achter dus mooi link. Blijkbaar hoef jeje niet te legitimeren bij de GLS als ontvanger dus als iemand bij je deur staat en zegt dat hij jou is, ben je je pakket kwijt!! < hieraan kan Mirolin weinig doen of ze moeten een andere leverancier kiezen!

Maar let dus op als je iets snel wilt hebben, de voorraad status is dus onjuist, ze hebben waarschijnlijk weinig tot niets op voorraad en neppen je met de levertijd, reken maar op anderhalf tot 2 weken!!

Het scherm van Samsung was een DOA maar hier kan Mirolin ook weinig aan doen misschien rustiger met de doos omgaan.

Omdat Mirolin zo traag is heb ik maar direct contact met Samsung opgenomen, die hebben pas service, binnen 2 werkdagen een leen scherm en mijn eigen scherm is een reparatie opdracht nu of ik krijg een nieuwe als het langer dan 3 weken duurt!!

Ik bestel nooit meer wat bij Mirolin.

Scorekaart voor Mirolin