Loveno I.T.

Ik studeer in Leuven, dus deze shop is vlakbij. Ze zijn aan de dure kant, maar het voordeel is wel dat ze vrijwel alles kunnen krijgen (zelfs als het niet op hun website staat). In 2007 heb ik echter een speakerset besteld dat niet op de website stond. "Geen probleem, meneer, we kunnen dit voor u bestellen. Dit zal ongeveer 1 à 2 weken duren". Na 2 weken nog geen reactie. Mail gestuurd: geen reactie. Uiteindelijk een aantal keer gebeld ("De leverancier heeft het nog steeds niet binnen"). Na ongeveer anderhalve maand kreeg ik eindelijk bericht dat mijn boxen binnen waren en ben ik ze gaan afhalen.

Moraal van het verhaal: goede shop, maar betaal NOOIT op voorhand en ga je bestellingen persoonlijk ophalen.

Op 12 september heb ik een MSI Wind gekocht. Vermits ik op dat ogenblik thuis was en in Antwerpen woon, maakte ik dankbaar gebruik van de aanbieding "gratis levering via TaxiPost mits overschrijving op voorhand". Het toestel was in voorraad, dus ik vermoedde dat ik het na 2 à 3 dagen wel thuis zou hebben. Niet dus. Uiteindelijk heb ik 3 keer gebeld:

• De eerste keer was de postbode niet langsgekomen.
2 dagen erna nog niets gekregen, dus opnieuw gebeld. Hun collega had zich vergist en dachten ze dat het paketje per koerier moest worden verzonden (de koerier komt maar 1 keer per week blijkbaar). Ze gingen het pakketje onmiddellijk op de post doen.
Nog eens 3 dagen later: nog steeds niets in de bus. Vermits ik toch in Leuven moest zijn, heb ik opnieuw gebeld en gezegd dat ze het pakketje maar bij hen moesten houden (ja, het was nog steeds niet verzonden) en dat ik het wel zou komen ophalen (wat ook is gebeurd).

Ik wilde mijn MSI Wind uitbreiden met 1gb ram-geheugen. Vermits er echter een "Warranty sticker" over een vijsje kleefde, heb ik aan Loveno gevraagd of ik dit wel mocht doorprikken. Ze hebben onmiddellijk gebeld naar MSI Belgium (op het ogenblik dat ik mijn Wind ben gaan ophalen). Het was blijkbaar geen probleem om de sticker te doorprikken om ram bij te steken.

Van garantie heb ik (gelukkig) nog geen gebruik moeten maken.

Scorekaart voor Loveno I.T.