Pop Electronics

Dit was mijn 2e bestelling bij Pop-Electronics. Ik heb 6 kabels besteld;

3 3,5mm jack-spitters, en 3 3,5mm jack kabels van 5 meter.

Op 28 Augustus ontving ik 6 kabels, de 3 splitters en de 3 3,5mm jack kabels, maar deze waren 2,50m, en geen 5 meter.

Gewoon goed, in een bubbeltjes-envelop.

Ik heb meteen teruggemailed dat ik de te korte kabels heb ontvangen.
Ik kreeg een mail terug dat de goede kabels nog naar me verzonden zouden worden, gratis en dat ik de kabels die ik had mocht houden.

So far, perfect.

Na een week heb ik nog eens gemailed waar de kabels bleven, geen reactie.
Een week later nog een mailtje gestuurd, weer geen reactie.

Ik heb nu een maand niets meer van ze gehoord, en dat vind ik jammer, want ik plaats dus nu een matig/slechte review over deze shop terwijl het om iets van €1,50 gaat.

Ik kan wel vooruit met de 2,50m-kabels, maar ik heb uiteraard betaald voor 5meter en die wil ik natuurlijk ook ontvangen.

Ik heb de winkel laten weten dat ik hier een review heb ingevuld.

edit: Ik kreeg zojuist (20:14) reactie dat ze de kabels wel naar me hadden toegezonden, en ervan uitgingen dat het in orde was omdat ik ze niet liet weten dat ik ze ontvangen had.

Dat vind ik wel raar want ik heb dus na 1 week en 2 weken gemailed dat ik geen kabels heb ontvangen.
(het bleek dat dit lag aan een overstap van emailprogramma wat de winkel heeft gemaakt, en waardoor mijn mails niet zijn aangekomen waarschijnlijk)

In het mailtje stond ook dat ze de kabels alsnog naar me gaan toesturen.

Als ik ze heb ontvangen zal ik mn aftersales veranderen naar 'voldoende'

edit 2: Ik heb de kabeltjes binnen. Er zaten nog wat extra dingetjes bij (usb lampje, extra splitter en een scartconverter) voor het ongemak.

Ik verander dus mijn aftersales van 'slecht' naar 'voldoende'.

Scorekaart voor Pop Electronics