Gezien de reviews hier hield ik mijn hart vast, maar mijn bestelling ging gewoon goed. Ik bestelde een abonnement met 'gratis' telefoon. De telefoon (N95 8GB) is een Nederlands model dat niet sim locked is en geen 'branded' firmware bevat, dus identiek aan een los gekocht toestel.
Voor een tijdsindicatie:
11-09: bestelling geplaatst en contract e.d. opgestuurd
17-09: bevestiging per e-mail dat alles ontvangen was en melding dat ik bezorging kon verwachten binnen 1-5 werkdagen
22-09: TNT post komt de telefoon met simkaart e.d. bezorgen.
Een mailtje dat ik stuurde met een vraag werd binnen 3 dagen beantwoord.
Ik heb als beoordeling 'voldoende' gegeven en niet 'goed' omdat ze niet al te snel zijn, en die site ook niet altijd even goed werkt: een account aanmaken werkt niet, maar je krijgt er wel 1 na bestelling. Ik moest toen nog een keer bestellen voor ik data zag over de bestelling bij mijn account, waar ik weinig aan had verder want updates heb ik niet gezien.
Voor nummerbehoud brengen ze 9.95 in rekening, dit wordt dus door bestelmaar.nl in rekening gebracht en niet door de provider. Bezorging kost 7.95
Het spul was netjes ingepakt en werd bezorgd door TNT post. Deze bieden prima service, de bezorger had zijn mobiele nummer achtergelaten toen hij mij niet thuis trof en kwam terug om de telefoon alsnog te brengen nadat ik belde.
Track and trace nummer ontbreekt helaas, zou wel handig zijn