De website is een beetje chaotisch maar wel duidelijk, verder vind ik de kennis die zowel voor Sales als voor Verkoop aan de lijn zit embaremlijk sleht. Je krijgt constant het gevoel dat ze je zo snel mogelijk iets willen aansmeren of op laten zouten.
Per E-Mail is de shop nagenoeg totaal onbereikbaar tevens zoals ik hier boven al zijn en per telefoon ronduit onkundig tegen het onbeschofte aan.
Goed verpakt snel in huis iets wat je eigenlijk altijd mag verwachten.
KlantenserviceIk moet vooraf zeggen dat ik nooit problemen heb gehad tot het moment dat mijn E-Ten M800 op 23 Augustus RMA moest vanwege loslatende Coating, nu kreeg ik netjes na een aantal weken een nieuwe ( mede mijn eigen schuld ) omdat de RMA laat ingeschoten was maar ook tot hier ging alles goed.
Tot ik 4 dagen na ontvangst van mijn Nieuwe E-Ten wederom deze rma moest sturen voor hetzelfde probleem met de coating.
Aangezien dus blijkbaar het product niet deugde een andere telefoon van hun wou, die wel naar behoren functioneerd en dus geen verf problemen heeft. Hier begon de ellende na eerst een mailtje gestuurd te hebben heb ik hierop pas na 9 dagen antwoord opgehad. Dit na ongeveer 23 keer bellen over de status van de mail.
Telkens was de melding het is druk, ja leuk maar das niet mijn probleem als klant dat jullie met onder capaciteit zitten.
Ik zal er iets uitgebreider op in gaan.
Eerste mailtje verstuurd en na een periode niks gehoort te hebben maar gebelt. De eerste paar telefoontjes kreeg ik steeds te horen ja het is druk en we kunnen nu niks voor u doen. Heb ik uiteindelijke toch iemand te pakken gekregen bij ( het 9de belletje ) die dan wel even wou kijken voor mij. Me naam en nummer werd genoteerd en ik zou later terug gebelt worden dit was om 11 uur 's morgens.
Na om de 2 uur terug gebelt te hebben voor de status kreeg ik om 16:55 te horen dat ik maar een mailtje moest sturen want het was druk. Ja leuk maar jullie hebben nog niet eens een ontvangst bevestiging gestuurd van me eerste mailtje 9 dagen geleden.
Ben blijven bellen hierover en inmiddels was mijn toon ook vast niet vriendelijk meer hoever ik dit probeerde in te houden. Nu heb ik eindelijk na 2 dagen met mijn laatste gesprek een ontvangst bevestiging binnen dat ze contact gingen opnemen met de distriboteur. Ik denk das mooi want die zijn ook op de hoogte van mijn problemen en hadden al aangegeven hieraan mee te willen
helpen.
Na inmiddels 3 weken bellen en mailen is er alweer een week verstreken sinds het mailtje met we gaan contact opnemen met de leverancier. Helaas als ik inmiddels bel en ze horen mijn naam en order nummer word de haak erop gegooit zonder ook maar enige vorm meer van communicatie.
Dit is de laatste keer dat ik zaken met hun gedaan heb en inmiddels alle gesprekken voergedragen aan de betreffende telco leverancier waarom hun een reseller hebben die hun klanten zo onbeschoft behandelt.
Update 6/10/2008:
Wederom net gebelt ik word hierna terug gebelt want ze doen hun uiterste best inmiddels ligt mijn telefoon al een week bij hun op kantoor maar nog steeds niet een officiele ontvangst bevestiging noch een antwoord or resultaat van de oplossing hiervoor.
Vrijdag ook meerdere malen gebelt en toen werd er belooft dan het vrijdag middag allemaal geregelt zou zijn helaas is dit niet het geval en heb ik dus vanmorgen wederom zelf moeten bellen.
Heb het nagekeken op me GSM afschriften sinds 25 Augustus heb ik 63 keer gebelt en nog steeds geen enkele oplossing.
Update 9/10/2008
Eindelijk is alles geregelt, nadat ik contact had opgenomen met de overkoepelende organisatie ( PocketPartner BV ) wezen hun mij op een klachten procedure die is ingericht hiervan en gaven hun mij een email adres waar ik dit heen kon sturen. Beetje sceptisch als ik was aangezien ik al zolang bezig was hiermee toch op 7/10/2008 een mailtje gestuurd met het hele verhaal erin. Eigenlijk dezelfde dag werd ik nog terug gebelt hierover met een korte uitleg en een min of meer verzekering dat het toestel zonder pardon omgeruilt zou worden enige voorwaarde was dat de leverancier het ook nog even zou nakijken of alles in orde was mbt de toebehoren en de schade. Vanmorgen werd ik dus teruggebelt dat het toestel omgeruilt word maar dat de leverancier het toestel doorstuurd naar Taiwan om na te kijken en hierop gingen zie niet wachten ( duurde 10 weken ) omdat de coating van de 2de batch nooit had mogen loslaten.
De mederwerker van smartphones verzekerde mij dat de nieuwe telefoon vandaag nog verstuurd werd het kosten verschil en de verzendkosten hebben we gedeelt omdat het probleem al zolang liep. En het nieuwe toestel meer kosten dan het toestel wat ik nu had. Al me al na het volgen van de klacht procedure ( die overigens nergens vermeld staat op de website of aangegeven is door de klantenservice ) was alles dus binnen enkele dagen geregelt.