BatteryUpgrade.com

Verstrekking van de informatie m.b.t. de compatibiliteit van accu was onvoldoende. Ik twijfelde al aan de compatibiliteit van bepaalde batterijen voor de MDA IV en had daarom een weblink van het toestel gemaild naar BatteryUpgrade.com. Ik kreeg een mail waarin mij werd verteld dat de batterij zou passen. Dus niet, de batterij was groter dan het toestel. Dit kan altijd gebeuren dus ik was hier niet geïrriteerd door. De aftersales en bereikbaarheid irriteerde mij wel.

Over de verzending en levertijd heb ik niets te klagen. Ik had via iDEAL betaald en kreeg binnen een week de batterij binnen. De batterij was netjes verpakt in een bubbeltjes envelope. Er wordt geen gebruik gemaakt van Track&Trace of een vergelijkbaar trackingsysteem. De posbode gooit het pakketje gewoon in de brievenbus, je hoeft er dus niet voor thuis te blijven.

BatteryUpgrade.com is telefonisch niet bereikbaar, je kunt ze alleen mailen of faxen. Dit is opzich niet erg maar het word wel vervelend als het maanden begint te duren, soms moet je wat lang op antwoord wachten en dat wekt behoorlijk wat irritatie, dit mede daardat de fout bij BatteryUpgrade.com lag. Wat ook vervelend is is dat je de retour naar Hongkong moet sturen. Dit duurt behoorlijk lang, het is vervelend om twee maanden op je geld te moeten wachten.

Mijn eindconclussie over dit bedrijf is: Als je zeker weet dat de accu past die je ga bestellen is dit een prima bedrijf, lage prijzen en snelle levering. Service en aftersales zijn wel onvoldoende. Dit is vaak de keerzijde van dit soort bedrijven. Ik zal hier nooit meer iets bestellen.

Beste klant,

Wij vinden het erg vervelend dat u uw bestelling niet geheel verlopen is, zoals wij dat gehoopt hadden. Wellicht dat het voor u mosterd na de maaltijd is, maar BatteryUpgrade heeft onlangs twee aspecten van uw ontevredenheid aangepakt. Ten eerste hebben wij een grote verbetering kunnen maken in de compatibility data van batterijen en apparaten. Hiermee bent u voortaan zeker van de juiste batterij voor het juiste apparaat. Ten tweede is onze klantenservice uitgebreid zodat wij nu u sneller kunnen beantwoorden en zelf de verwerking van retourproducten afhandelen.
Mocht u in de toekomst dus nog een batterij nodig hebben, hopen wij dat u BatteryUpgrade.com nog steeds overweegt.

BatteryUpgrade.com Helpdesk

Scorekaart voor BatteryUpgrade.com