De website is verschrikkelijk onoverzichtelijk ingedeeld. Als er op een pagina heel veel producten staan dan mag je wel heel goed zoeken in deze hooiberg.
Verzending14 augustus een geheugenreepje voor de laptop gekocht. 18 augustus kreeg ik een orderupdate via de mail dat de betaling binnen was(pas na vier dagen??). De week erop belde ik om te vragen wanneer het product zou worden verzonden. Meneer was niet in staat om de bestelling in het systeem te vinden en hij zou me dezelfde dag nog terugbellen. Na twee dagen belde ik weer en dezelfde meneer vertelde mij dat de bestelling was verzonden. Een paar dagen later belde ik weer en het geheugen zou voor zijn neus liggen. Hij gaf de schuld aan GLS(koerier) die het niet meegenomen zou hebben. Hij verzekerde mij ervan dat hij persoonlijk erop toe zou zien dat het dezelfde dag nog zou worden meegenomen door GLS.
Een paar dagen later belde ik weer en hij zei dat de bestelling was verzonden. Hij gaf mij daarbij een track & trace nummer, maar die werkte helemaal niet. De volgende dag kreeg ik weer een orderupdate dat het product de vorige dag was verzonden. Daar kreeg ik ook een track & trace nummer bij, maar dan een ander nummer. Het nummer werkte weer helemaal niet(13 ipv 14 cijfers). Ik heb toen GLS gebeld en die wist van niets. Pas op 2 september is de bestelling geleverd. Het enige goede van die winkel wat ik kan bedenken is de verpakking, die was netjes. Niet heel goed, maar goed genoeg. Bij de bestelling zat ook een orderbevestiging en die zag eruit alsof ze die kwijt waren, allemaal vlekken en vuil erop...
Bijna drie weken heb ik dus moeten wachten. Dat is op zich niet zo heel erg spectaculair lang, maar als Supermemory elke keer de verkeerde informatie geeft en het is vooraf met iDeal betaald, dan mag je in ieder geval verwachten dat het binnen een week geleverd zou kunnen zijn. Ook omdat er geen sprake van niet op voorraad. Ik kreeg om deze reden op een gegeven moment het gevoel dat ik erbij genaaid werd en kon fluiten naar m'n duiten.
Ik heb alle keren dezelfde persoon aan de telefoon gehad en hij vroeg mij elke keer of ik het bij Supermemory had besteld(heb ergens gelezen dat PcFastFood onder dezelfde eigenaar vallen).
Toen ik een keertje belde moest hij zijn systeem nog aanzetten, terwijl het al na elven was! Ik had het idee dat hij het allemaal alleen doet daar.
Tenslotte was de winkel telefonisch slecht bereikbaar.
Conclusie: Supermemory hééft zelf helemaal geen memory en ik koop daar nooit weer iets!
n.v.t.