AQ4U

Normaal gesproken schrijf ik voor bestellingen onder de 50 euro geen shop reviews maar bij deze maak ik een uitzondering vanwege de super service.

De website is overzichtelijk, je krijgt netjes mailtjes bij status veranderingen. Betaling kan via Paypal en overmaken wat ik voor een kleine webwinkel prima vind. Vragen per mail worden binnen een paar uur beantwoord echt super.

Prijzen liggen laag, natuurlijk zijn het imitatie accu's die hij aanbied maar 10 euro in mijn geval in vergelijking tot 50 voor het origineel is zelfs voor een kloon super goedkoop. En deze accu's gaan na opladen net zo lang mee als het origineel.

Na het overmaken van het geld de volgende dag in huis, ik heb dat niet vaak gehad.

Mijn twee accu's waren netjes verpakt met een rekening in een noppen envelop. Product paste door de brievenbus dus verder weinig te melden.

Oke afgelopen zaterdag 3 maanden later, een van de accu's stuk, wil niet meer laden. Kan gebeuren, jammer maar goed wat wil je van accu's van 10 euro. Ik was er al verbaasd over dat ze het zo goed deden (zelfde levensduur als het origineel en ik gebruik ze veel)

Heb uiteindelijk toch maar een mailtje gestuurd of dit normaal was, ik had helemaal niet verwacht garantie te hebben. Immers een accu kloon van 10 euro is negen uit de 10 keer garantie tot de deur. Het liep echter anders..

Volgende dag (gisteren) op een zondag nota bene om half 12 een mailtje, met als strekking de levensduur wisselt als gevolg van je gebruik, maar 3 maanden is te kort ik verstuur een nieuwe.

Tot mijn grote verbazing ligt er vanmiddag een nieuwe accu op mijn deurmat.

Echt super service, ik bestel veel via het internet, veel dingen gaan kapot binnen de garantie periode. Maar ik ben niet gewend dat ik binnen 48 uur een vervangend product op de mat heb. Zonder gezeik, zonder transport kosten en zonder dat het oude product eerst terug moet zijn bij de winkel.

Dat een kleine webshop, met kleine winstmarges (op 10 euro valt niet veel winst te halen) deze moeite neemt vind ik bewonderingswaardig, ik heb veel grote shops gezien die niet deze service bieden. Dit is zeker niet de laatste keer dat ik hier een accu haal.

Scorekaart voor AQ4U