heb een sapphire HD4870 in pre order besteld. en op 17/06 ontvangen.. heel goed bedrijf en erg betrouwbaar!!! ze houden je op de hoogte en als je vragen hebt krijg je ook vaak de zelfde dag antwoord. ik heb best wel veel via internet gekocht het afgelopen jaar maar de service van JP-Comparts .... daar kunnen menig bedrijven van leren, wil Jeroen daar ook hartelijk voor danken.
Ben erg tevreden over de service.
in eerste instantie had ik via de website van JP-Comparts een sapphire 3870 toxic besteld deze had ik via PAYPAL betaald...dit was 10 juni maar in heel nederland waren deze planken bijna niet te krijgen. dus ook niet bij dit bedrijf, en ze wisten ook niet wanneer wel. dus na een week ofzo en wat kijken op internet zag ik dat de 4870 op de markt zou komen en heb toen JP-Comparts gemaild dat ik van de toxic afzag en ik een 4870 wilde. binnen 5 min kreeg ik een mailtje terug, dat mijn bestelling omgezet was en ik nu een 4870 in pre order had staan en dat er nog een bedrag bij betaald zou moeten worden dit bedrag viel mij erg mee... maar dat zij niet precies wisten waneer hij leverbaar zou zijn..
mijn bevindingen van deze webshop:
goede overzichtelijke site
vaak een hele scherpe prijs
makelijk bestellen en betalen via paypal (in mijn geval)
meteen een order bevestiging.
duidelijke status update
een hele snelle reactie via mail (vaak de zelfde dag of meteen de volgende morgen)
DIT BEDRIJF IS EEN AANRADER ALS JE DESKUNDIG EN SNEL GEHOLPEN WILT WORDEN
kreeg van te voren een track en trase code. en had het pakket de volgende dag in huis.
de doos was wel heel groot... en op de bodem zat mijn pakketje vast geplakt dit was wel komisch
HET PAKKET WAS ER ZELFS EEN PAAR DAGEN EERDER DAN AFGESPROKEN