Piepklein winkeltje in Zoetermeer, op 3 minuten van de snelweg. Vriendelijke dame en heer die een anwoord op al je vragen hebben. Voor wachtende klanten koffie en water aanwezig. Hebben ondanks het kleine filiaal behoorlijk veel spullen op voorraad.
VerzendingBestelling afgehaald.
KlantenserviceMijn aanschaf was een Alphacrypt om icm een Sony 40W3000 digitale Casema televisie in huis te halen. De combinatie W3000-Alphacrypt blijkt echter niet altijd meteen te werken, de oplossing is om meerdere exemplaren te proberen.
Ik wist dit echter nog neit dus had er maar 1 gekocht die het dus niet deed icm met mijn W3000. De winkel gebeld en de dame wist meteen wat mijn probleem was en de bijbehorende oplossing. Ze bood zelf al aan mij meerdere exemplaren mee te kunnen geven die ik dan kosteloos mocht terugbrengen. (Vanzelfsprekend moet je wel betalen voor alle meegenomen exemplaren.) Volgende dag een aantal Alphacrypts opgehaald waarvan inderdaad enkele exemplaren wel werkten. Een werkende gehouden, de andere exemplaren teruggebracht en twee dagen later stond het geld al weer terug op mijn rekening!
Dat is nog eens service, in mijn ogen. Dus als je een Sony hebt en digitale Casema in huis wil halen: Cardwriter in Zoetermeer.