Graficall Computers Leiden

Heb een agp kaartje gekocht. deze bleek ik achteraf niet nodig te hebben dus die heb ik teruggebracht. Nu was het een kaartje van 40 euro. zegt ze dat ze het geld niet heeft. I dus : ik kan wel 10 euro bijpinnen want dan kon ze me 50 euro terug geven, maar dat mocht niet. dat snapte haar boekhouder niet. toen ik zei dat ik dat raar vond en wel mag verwachten dat een winkel 40 euro heeft begon dat mens te gillen. Tevens zei ze dat ik maar ergens 10 euro moest gaan pinnen.

maw

hele slechte zaak. toen ik zei dat ik haar onbeschoft vond zegt ze nog: "jij gaat toch ook zonder geld op hierheen?""

dat was echt de druppel. heb gezegt dat ze het iq van een aardappel heeft en eigenlijk niet in een winkel zou moeten staan. zegt ze dat ze de baas is. nou ik hoop echt dat er niemand ooit meer wat zal bestellen. ten eerst het is er erg duur. ten 2e ze hebben geen idee wat een winkel runnin allemaal betekend en ten derde ze zijn onbeschoft en hebben echt geen idee wat normaal doen is.

conclusie:
ik kom er nooit meer en ik help heel veel mensen met hun pc dingen en die adviseer ik ook allemaal daar net heen te gaan. doen ze dat wel dan trek ik mijn handen ervanaf want als ze nog een keer zo doen ga ik uit mn stekker!!

Scorekaart voor Graficall Computers Leiden