Ik heb geprobeerd een wrt54G te kopen in het filiaal in drachten. Omdat ik geen versie 7 wou vroeg ik welke versie het was. Dat kon de verkoper niet vertellen. Dus ik vroeg of ik hem ook terug kon brengen als het niet goed was. Nou dat was absoluut onmoggelijk. Als de verpakking open was geweest konden ze niks terug nemen. Imho is dat toch verplicht als je iets in nederland koopt?
Dit bevestigde iig de slechte verhalen die ik al gehoord had maar helaas moest ik daar zelf ook nog een keer achter komen.
De specificaties op de verpakking zijn niet voldoende gebleken om u van de juiste informatie te voorzien. Wij hebben u dan ook geadviseerd het product om deze reden niet te kopen omdat u echt naar een specifieke uitvoering op zoek was.
Wat betreft het retourbeleid. Het is niet vanzelfsprekend dat een product welke u gekocht heeft in een winkel te retourneren. Om teleurstellingen achteraf te voorkomen, hebben wij u hier van te voren over ingelicht. Op onderstaande website van Consuwijzer.nl vind u meer informatie over dit onderwerp.
Aangezien wij de laatste winkel waren in uw zoektocht, begrijpen wij heel goed dat u teleurgesteld bent geweest. Wij vergeven u dan ook de emotionele reactie die u geplaatst hebt.