Op website was de Acer Travelmate notebook snel gevonden, specificaties zijn duidelijk en volledig. Na bestelling op woensdagavond ontving ik gelijk een automatisch verstuurde e-mail die je moet terugsturen om de order te bevestigen. Je kunt helaas niet met Ideal betalen maar ik wilde de notebook zelf gaan ophalen en dan kun je met PIN of contant betalen. Donderdag ochtend ontving ik een e-mail met het bericht dat de order verwerkt is en dat ik een e-mail zou ontvangen wanneer ik de notebook af kon halen. Op de website kun je de status van de order volgen. Ik hoopte de notebook vrijdag al op te kunnen halen maar vrijdagmiddag had ik nog geen e-mail ontvangen en was de orderstatus ook nog niet gewijzigd. Daarom heb ik even gebeld en werd ik snel en vriendelijk te woord gestaan. Mij werd aangeboden dat ik teruggeld zou worden wanneer de notebook binnen was. Nog geen kwartier later werd ik terug gebeld met de mededeling dat ik de notebook op kon halen. Dat vind ik een goede service !
Op de website staat bij veel producten dat ze op voorraad zijn maar dat moet je interpreteren als: op voorraad bij de leverancier. Mijn reden om bij JMW te kopen was de prijs van de notebook en hun locatie zodat ik de notebook zelf op kon halen. Mij is dat goed bevallen.
Ik heb de notebook zelf opgehaald in Nijnsel (vlakbij Sint-Oedenrode).
KlantenserviceNog niet nodig gehad.