Bij Mirolin heb ik een Asus NVIDIA 8800GT besteld en een Intel Pentium Dual 2 Core E6850. Ik had deze al 10 dagen ervoor bij Azerty besteld, maar ondanks voorraad kwam het maar niet en heb die order bij hen geannuleerd. Kwam toen bij Mirolin uit die goede prijzen had (vergelijkbaar met andere websites) en de onderdelen op voorraad.
Website is duidelijk en overzichtelijk en ook de voorraad status is overzichtelijk.
Meest positief ben ik over hun behandeling van mij als klant. Toen mijn iDeal betaling fout ging werd ik daar onmiddelijk over gebeld, en toen ik aangaf op normale internetbankier manier had betaald werd de status op de website van mijn order meteen verandert.
Ik vind het een verademing dat als ik een email stuur naar een bedrijf dat deze dan nog binnen het uur vaak wordt beantwoord op een zeer vriendelijke manier. Kan niets anders zeggen. Ik had de onderdelen ook nog voor het weekend nodig omdat ik een week op vakantie ging erna. Ze mailden mij dat ze daar alles aan zouden doen en het werd keurig op vrijdag (binnen 3 dagen dus) afgeleverd.
Enige kleine minpuntje is dat je steeds opnieuw moet inloggen op hun website, voor de rest alleen maar positief en ik ga daar zeker mijn volgende bestelling plaatsen.
Verzonden met TNT, kreeg dus ook gewoon een tracking nummer (moest daar wel een mailtje over sturen - maar had het antwoord binnen een uur retour). Alles was goed verpakt en geen schade of wat dan ook.
Ik wilde het op mijn werk laten afleveren en had hun gevraagd mijn afleveradres te wijzigen en ook dat zonder problemen verlopen.
Niet echte aftersales nodig gehad, maar mij gaat het meer om de manier van direct communiceren. Bij grote bedrijven zit je of lang in de wacht, of je krijgt pas na 1 of 2 dagen antwoord. Bij Mirolin vrijwel ieder antwoord binnen het uur of binnen paar uur, wat zeer fijn werkt !