Star Navigation

Ik was op zoek naar een GPS logger en heb dankzij een topic op GoT gekozen voor de 'I-Blue 747 51 kanaals Bluetooth GPS data logger'. Deze bleek bij deze shop het goedkoopst te zijn, dus ik besloot hem hier te bestellen.

De website is overzichtelijk en snel. Geen onnodige poespas, gewoon zoeken, bestellen en betalen. Betalen kan je overigens ook via Paypal of iDeal doen, dus de betaling is gelijk binnen. Ik heb gekozen voor Paypal omdat ik dat altijd een stukje veiliger vind indien er onverhoopt problemen zouden zijn met het leveren etc etc.

Via de website zag ik de status "verzonden", maar er stond geen track&trace nummer van TNT bij. Deze heb ik per mail opgevraagd en ik kreeg s'avonds om 22:50 nog een reactie terug, ideaal dus!

Ik ben al met al zeer tevreden over deze webshop en zou er zeker vaker wat bestellen!

Het verzenden ging erg snel. Maandag besteld, woensdag binnen en dat vanuit Nederland naar Belgie.

Ik geef hier een "goed" omdat het doosje van het apparaat wel wat ingedeukt was door de manier van verzenden. (bubbeltjes enveloppe). Dit zou eventueel beter in een doosje gaan o.i.d. Er was verder geen schade aan het plastic in het doosje, maar goed, erg stevig is anders.

Scorekaart voor Star Navigation