Ik koos bij de aanschaf van een 24" EIZO S2431W voor deze winkel vanwege de degelijke uitstraling, de prijs en het beleid rond e.v.t. pixelfouten. Daarover later meer.
Website is prima. Alle benodigde informatie is aanwezig. De betalingsmodule is wat spartaans, maar betaling en verzending zijn goed te volgen via je account op de website en de status e-mails.
Op het eerste gezicht lijkt het wat warrig dat er twee vestigingen zijn. Een in Eindhoven en een in Rotterdam, maar op de site wordt duidelijk aangegeven dat je voor afhaal- en e.v.t. retour in Rotterdam moet zijn.
De communicatie is prima. Men reageert snel en adequaat op mailtjes en de telefoon wordt opgenomen als je belt.
Levering was niet onmiddellijk, maar ik vind dat je bij wat meer exclusieve producten geen grote voorraden en 24uurs leveringen moet verwachten. Daarbij had ik zelf aangegeven om rustig aan te doen omdat ik een paar dagen niet in Nederland was.
De monitor arriveerde via TNT pakketservice. Doos intact. Apparaat in prima staat. Netjes voor de tweede keer aangeboden omdat ik eerder niet thuis was.
Ah, de reden waarom ik de review plaats. Aftersales.
Het geleverde scherm was prachtig en blonk uit in alles op 1 ding na. Een 'stuck'-pixel.
Omdat ik voor aanschaf het pixelfouten-beleid van Disc-Planet goed nagelezen had, wist ik dat ik waarschijnlijk recht had op een vervangend exemplaar.
Disc-Planet gebeld. Afgesproken dat ik inderdaad gebruik wilde maken van de 100% Pixel Garantie. De monitor teruggestuurd met een omschrijving van het mankement.
En nadat Disc-Planet gekeken had of er inderdaad sprake was van een 'stuck'-pixel, kreeg ik een nieuw paneel toegestuurd.
Ik ben zeer te spreken over de correcte afhandeling. Ik vond het ook zeker niet vervelend dat de pixelfout nog door de leverancier bevestigd moest worden. Niet meer dan normaal imo.
Ik ben erg blij met het scherm. het heeft geen pixelfouten, kleurreproductie, contrast en uniformiteit zijn prima. Mag natuurlijk ook wel bij zo'n scherm, maar toch. Erg blij dat ik niet voor de Dell gegaan ben.