Het is niet de eerste keer en ook zeker niet de laatste keer dat ik iets bij Aragorn koop. Ik was op zoek naar een vervanger voor mijn oude toetsenbord/muis-combi en ben er even binnengewandeld. Ik bestel eigenlijk mijn producten nooit op dezelfde manier. Soms is het een webshop en soms koop ik het in een winkel, net waar ik op dat moment zin in heb. Afhalen voorkomt gedoe met de postbode en aangezien ik het deze week nogal druk had besloot ik te kiezen voor ophalen. Aragorn is toch open tot 21 uur en dat is ideaal.
Het toetsenbord wat ik wilde hebben was niet op voorraad, maar kon wel besteld worden. Ik heb hem besteld op 30 mei en de verwachte leverdatum op de bon is 10 juni. Op 4 mei kreeg ik al een sms-bericht (ja, statusupdates via sms bij Aragorn - ik stond er ook van te kijken) dat hij al binnen was. Dit is een feature die ik alle bedrijven kan aanraden, ook de webshops.
De prijzen liggen voor sommige producten wat hoger dan gemiddeld, als je ze vergelijkt met de webshops uit de Pricewatch, maar vergeleken met andere fysieke winkels zitten ze goed.
Bestelling afgehaald, geen verzending.
KlantenserviceProduct was 100% in orde bij aflevering, geen aftersales.