Disc Planet heeft een vrij overzichtelijke website. Na de bestelling kun je je bestelling in de gaten houden via de website en per e-mail. Status updates via e-mail kun je als ik het me goed kan herinneren uitschakelen als je deze niet wilt ontvangen. Men biedt vrijwel alle betalingsmogelijkheden aan die je van een moderne internetwinkel kan verwachten zoals iDEAL.
Mijn ervaring betreffende communicatie met deze winkel is dat men zeer vlot en klantvriendelijk reageert op vragen via e-mail. Eventueel kan er met deze shop ook per telefoon contact worden gezocht indien je liever wat persoonlijker contact wil hebben met deze winkel.
Qua assortiment verkoopt men alleen highend artikelen van fabrikanten als Eizo en Lacie. Bij schermen van deze twee producenten biedt men een gratis 100% pixelgarantie aan bij aanschaf, hoe groot de monitor ook is. Dit is een uitstekend pluspunt van deze winkel, daar hiervoor bij veel andere internetwinkels betaald hoeft te worden.
Wat vervangende producten betreft, daar kan ik eigenlijk weinig over zeggen aangezien ik hier geen ervaring mee heb gehad.
Mijn monitor was niet op voorraad en Disc Planet gaf aan dat ze de levertijd ongeveer 2-5 werkdagen betrof. In de praktijk bleek dit op een haar na te kloppen. Een goede inschatting dus, omdat de leverindicaties van veel andere shops, om wat voor reden dan ook achteraf, totaal niet blijken te kloppen.
De monitor werd verzonden in de eigen doos, maar was door de fabrikant goed en stevig ingepakt.
Er is geen mogelijkheid om zelfstandig de status van het pakket via Track & Trace op te zoeken. Wel wordt door Disc Planet melding gemaakt van het feit dat het pakket verzonden is, en dan kan je ervan uit gaan dat de post de volgende dag de boel bezorgd.
Voor het geval dat de monitor toch pixeldefecten bevat heeft Disc Planet al de moeite genomen om het retouradres op de doos te schrijven zodat je de doos alleen maar naar het postkantoor hoeft terug te brengen om hem terug te sturen.