De ComputerKrakers

Edit 3: Gisterenmiddag heb ik mijn monitor bij de Computerkrakers afgeleverd om hem door hun technische dienst na te laten kijken. ’s Avonds werd ik gebeld dat ik hem weer op kon halen.

Zij gaven aan geen afwijkende fouten te hebben gevonden. Daarom kan ik geen aanspraak maken op de garantie. Ik heb in de winkel ter plekke een felle discussie met de figuur achter de toonbank over gevoerd.

Maar ja, waar sta je als consument in zo’n geval? Zij geven aan dat er niets mankeert aan de monitor, terwijl ik vind van wel. Te ver kun je ook niet gaan, want dan overtreedt ik de wet. En dan ben ik natuurlijke degene die het gedaan heeft.

Daarom maar de monitor weer aangenomen en meegenomen naar huis. Thuis aangekomen heb ik de doos geopend en het bleek dat ze vergeten waren om de stroomkabel en nog wat andere accessoires in te pakken. Toen ik de monitor op de monitorvoet plaatste, merkte ik dat deze ook anders was, want veel `lammer’ dan mijn eigen monitorvoet. Erg slordig dus van de Computerkrakers!

De grootste verrassing kwam echter toen ik de monitor aanzette. Deze monitor heeft namelijk geen van de problemen die ik in de topicstart aangaf. Dit is een perfect ding!

Ik heb een vermoeden, dat gezien hetgeen hiervoor gebeurd is, zij per ongeluk de verkeerde monitor aan mij hebben gegeven. Of het is toch een vorm van service die zij me willen aanbieden.

Dit betekent echter ook dat mijn oude, gebrekkige, monitor nog bij de Computerkrakers staat, en hun kennende, zal deze weer als zijnde nieuwe verkocht worden!

Pas dus op als u de komende een Samsung 226 BW bij de Computerkrakers koopt! Controleer deze heel erg goed, want de kans bestaat dat u een exemplaar meekrijgt met een groengekleurde dode subpixel en een extreme mate van backlight bleeding!

Ik heb de Computerkrakers er van op de hoogte gesteld dat zij de verkeerde monitor hebben meegegeven. Zodoende valt mij niets te verwijten. Ik ben benieuwd hoe ze er op reageren.

Scorekaart voor De ComputerKrakers