4memory

De Shop 4Memory heeft een goed overzichtelijke website met ruim voldoende details over de producten.
Nadat ik op de website al wat rond gekeken had wilde ik toch graag nog even wat meer informatie hebben om zo een duidelijke keus te kunnen maken.

Gilbert vertelde mij over de telefoon de informatie welke voor mij doorslaggevend was om een bestelling te kunnen plaatsen, met daarbij de nodige details. Tevens waarschuwde hij mij voor het feit dat de Vosonic VP8360, het model wat ik uit gekozen heb, op de Video Out slechts op halve PAL resolutie uitzend, en de foto's daardoor wat pixelachtiger over kunnen komen.

Eenmaal de Vosonic in huis hebbende vind ik dat best mee vallen.

Bevestiging en statusupdates allemaal via e-mail, en allemaal prima. Het enige minpuntje was een php foutmelding na mijn betaling via IDEAL welke ik telefonisch aan de verkoper heb doorgegeven.

Gilbert waarschuwde mij zowel per telefoon als in de bevestigingsmail voor de TNT stakingen. Hij kon mij immers niet verzekeren dat dit alleen om de brievenbuspost zou gaan, waardoor het zou kunnen dat het pakketje niet al de volgende dag bij mij aan zou komen.

Maar, dat was het wel. Prima verpakt, alles in orde, en nog ruim voordat Track&Traag op de website had vermeldt dat het pakketje uberhaupt al onderweg was.

Eerder deze avond, om 22:50, heb ik Gilbert nog een e-mail gestuurd om hem te bedanken voor het goede advies en de snelle levering.

In datzelfde mailtje klaagde ik er over dat alles mij inmiddels gelukt was, behalve het werkend krijgen van de ingebouwde FM Radio.

Het mailtje wat ik nog geen 10 minuten later terug kreeg (ja, om 23:00!, da's pas service!) bevatte een antwoord wat ik uiteraard zelf ook had kunnen bedenken, maar keurig netjes professioneel verwoord. Ja, je raad het al, ik had nog geen oordopjes aangesloten en het kabeltje daarvan werkt natuurlijk als antenne...

Gilbert, top service!

Scorekaart voor 4memory